Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Laura’s diverse werkzaamheden
De afgelopen jaren heeft Laura zich beziggehouden met zowel het regisseren als uitvoeren van verschillende theatershows ,optredens en studioproducties. Dit betekent dat Laura haar eigen theaterprogramma Rok en andere theaterproducties combineert met commerciële optredens voor bedrijven en studiowerk zoals het inzingen van commercials en jingles en het inspreken van tekenfilms als Happy Feet, Madagascar en Star Wars.

Theater en show
Laura voelt zich als een vis in het water als het om theater en show gaat. Dit blijkt wel uit haar brede theaterervaring. Het begint met de theatergroep ‘Jeans’ (1991/1992). Twee jaar lang verzorgt ze vervolgens het zomertheaterprogramma van het attractiepark Duinrell met haar zang- en dansgroep ‘Laura & The Music Venture’. Naar aanleiding hiervan vraagt René Froger haar op te treden tijdens zijn tien Ahoy shows in 1994. In 1996 en 1997 verzorgt Laura het voorprogramma van René Froger. In het theaterseizoen 95/96 speelt ze ondertussen de rol van 'Rhetta' in de musical ‘Pumpboys and Dinettes’ met Danny de Munk. Daarna treedt Laura toe tot de theatergroep ‘The Dancing Queens’ ; een muziekshow over ABBA. In 2000 staat ze weer met Danny de Munk op het podium, samen brengen ze een aantal musicalduetten ten gehore in het Concertgebouw van Amsterdam. Eind 2000 werkt Laura samen met Bill van Dijk en Brigitte Nijman in het theaterprogramma ‘Musicals van de Eeuw’. Laura vertolkt in het afgelopen jaar de rol van mrs. Walker in de rockmusical ‘Tommy’, uitgevoerd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en ze schittert in de ‘Musicals in Ahoy’ van Joop van den Ende. Op dit moment doet ze zaal-en evenementen optredens met de groepen Back to Waterloo, Killer Queen, Musical Vibes en solo.
In het seizoen 2004/ 2005 werkt zij samen met o.a.Tony Neef en Johnny Logan in de theatertour '50 jaar Songfestival' onder begeleiding van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook maakt Laura deel uit van de gelegenheidsformatie 'Airforce', een band bestaande uit de cast van deze theatershow die meedoet aan het Nationale Songfestival in 2005. Ze worden tweede!
in het theaterseizoen (2005/2006) is Laura te zien in tal van schouwburgen in Nederland in de theaterproductie 'Queen in Concert', wederom met Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In de nazomer van 2006 laat Laura in het tv-programma van SBS 'Sterren Dansen op het IJS' zien dat de showbizz haar op het lijf geschreven is. In een paar weken schaatst ze met een minimale voorbereiding moeiteloos de ene kür na de andere. Door haar sterk ontwikkelde gevoel voor muzikaliteit en performing slaagt ze erin tot de 6e ronde mee te doen. In het najaar van 2006 speelt Laura tijdelijk in de Musical Operette 'La Vie Parisienne'.

Dat het theater blijft trekken blijkt uit het feit dat Laura in het theaterseizoen 07/08 in meerdere producties te zien is. In het najaar van 2007 speelt ze in de muzikale theatershow 'Blue Highway Show' met de grootste countryhits aller tijden.
In 2008 is voor Laura ook een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan, want ze stond met haar eigen muziektheaterprogramma 'ROK' in diverse theaters in Nederland. Tevens werkte zij in dat jaar samen met o.a. Jon van Eerd en Ellen Evers in de theaterproductie 'The World Goes Round' met muzikale highlights van het schrijversduo John Kander en Fred Ebb.Vervolgens deed zij eind 2008 de vocal coaching voor 'Rock Opera in Concert', de theatershow van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In 2009 doet zij wederom voor het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht de vocal coaching; ditmaal voor de productie 'Concert for Freedom'.
In 2010 staat zij in februari weer op de planken met ROK.

Meerstemming gekwalificeerd
Misschien kent u haar nog van de meidengroep Frizzle Sizzle of herkent u haar stem van één van de vele radiojingles (radio 538) die zij heeft ingezongen. Ook als backing vocal (alle grote hits van René Froger) of in commercials, van bijvoorbeeld Barbie, hoort u haar veel. Niet alleen haar veelzijdige stem, ook haar feeling voor acteren heeft Laura al veel nasynchronisatierollen opgeleverd bij TV-series en tekenfilms zoals De bende van Vijf, de Kleine Zeemeermin (Ariël) en Madagascar 1 en 2 (Gloria) en vele Barbieflims.