Trouwceremonies

Iedereen wil dat zijn huwelijk de mooiste, magische en meest onvergetelijke dag van zijn leven wordt. Laura had daar in 2008 ook haar gedachten over en zij heeft haar huwelijk zo persoonlijk mogelijk gemaakt door muziek te kiezen die haar en haar man raakte en door al hun geliefden te betrekken bij de huwelijks voltrekking. Zo kreeg zij bijvoorbeeld een speciaal optreden van haar goede vriendin en collega Des’ray (2 Brothers on the 4th floor) die een akoestische versie van ‘Time stood still’ van Bad Englisch bracht.

Naar aanleiding van haar eigen huwelijk kreeg Laura de inspiratie om speciale pop optredens te gaan doen voor bruiloften van anderen. “Ik heb veel in grote zalen opgetreden in binnen- en buitenland en dat was leuk, maar ik heb nu meer behoefte aan verdieping. We weten allemaal dat muziek roert en iedereen heeft samen wel een lievelings- of herinneringsnummer. En ook hier geld: ‘Cést le ton, qui fait la musique’!

Laura vind het persoonlijke karakter voor het zingen van een bruidspaar intens en bijzonder om te doen; want ieder optreden wordt hierdoor anders. Ze wil het bruidspaar op een zeer bijzondere en integere manier toezingen, geheel in stijl en smaak van het bruidspaar zelf. Dit kan op allerlei verschillende manieren, doordat Laura met verschillende live-muzikanten kan werken. Hierdoor krijgt men door het arrangement en de aanpak van de liedjes dus een uniek optreden. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal liedje met een op maat gemaakte tekst of gewoon een liedje waarop men elkaar ontmoet heeft. Alles is mogelijk en het bruidspaar beslist!
Laura kan hierbij samenwerken met diverse ambtenaren van de burgerlijke stand. Die passen bij haar persoonlijke aanpak bij het geheel. Ook heeft zij graag persoonlijk contact met het bruidspaar over wat men wel en vooral wat men niet wil.

Kortom Laura wil graag bijdragen aan een mooie huwelijksdag.

Daarnaast bestaat er natuurlijk ook nog de mogelijkheid Laura te boeken voor het instuderen van andere liedjes met bijvoorbeeld de genodigden. Zij kan evt. ook een extra opreden doen met een volledige band of één van haar ‘tribute to…’ acts zoals Back to Waterloo en Killer Queen met stukken van respectievelijk ABBA en Queen.

Repertoire voorbeelden:
I honestly love you (Olivia Newton John)
Songbird (Eva Cassidy)
Tot leven gewekt (Laura Vlasblom/Jeroen Bos )
Halleluya (Leonard Cohen/Lisa Lois)
The man with the child in his eyes (Kate Bush)
I just can’t stop loving you (Michael Jackson)
Could it be magic (Take That, Barry Manilow)
I will always love you (Whitney Houston, Dolly Parton)
Beautiful people (Mathilde Santing)

Keuze muziekstukken altijd in overleg. Laura zingt het liefste wat het bruidspaar wil.

Trouwceremonies
Boekingen via VAK5 in Hilversum 035-7110240 of via Laura@vak5.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laura Solo

Laura brengt in haar nieuwe solo show, speciaal voor evenementen, een superswingend programma met de grootste hits van o.a. Madonna, Beyoncé, Destiny Child en Christina Aquilera. Samen met haar 2 dansers maakt zij er een spetterend geheel van, waarbij de dansvloer zeker volstroomt.

Laura is te boeken bij:


Wilt u Laura in een andere setting boeken klik dan hier

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Musicalrepertoire is het afgelopen decennium vooral dankzij Joop van den Ende enorm populair geworden. De beste dance nummers uit de bekende popmusicals als ‘Mamma Mia’, ‘We will rock you’, ‘Hair’, ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Saturday Night Fever’ komen voorbij. Door eigentijdse arrangementen, krijgt het optreden een hippe uitstraling.

Musical Vibes

Laura Vlasblom (Dancing Queens, Musicals in Ahoy) en Charly Luske (Turks Fruit,The Wizz) zullen met een extra zangeres een wervelende show weggeven. Wie de derde persoon is, zal elke keer weer een verrassing zijn.

Musical Vibes de Luxe

Samen met Stanley Burleson (Miss Saigon, Joe de Musical) en Brigitte Nijman (Dancing Queens, Grease) vormt Laura 'Musical Vibes de Luxe'. Zij hebben hun sporen in de musical wereld ruimschoots verdiend. Met dezelfde hoge kwaliteit als Musical Vibes zullen deze musical sterren van formaat tijdens uw evenement garant staan voor een swingende show van topformaat.

Musical Vibes en Musical Vibes de Luxe zijn eventueel ook tijdens een diner met rustig repertoire inzetbaar.


Musical Vibes is te boeken bij:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KILLER QUEEN, the best of Queen..

“Open your eyes, look up to the the skies and see…”

In een ijzersterke en vrouwelijke show zorgt Killer Queen ervoor dat men niet langer kan stilzitten maar meegaat in de energie die Killer Queen neerzet.
Killer Queen bestaat uit twee fantastische popzangeressen die hun sporen in de muziek dik verdiend hebben. Des’ray (2 Brothers on the 4th Floor, Diva’s of dance) en Laura Vlasblom (Frizzle Sizzle, Dancing Queens, Jeans, Queen in Concert - Orkest van de Koninklijke Luchtmacht) aangevuld met twee krachtige danseressen. Geinspireerd door de legendarisch popgroep Queen brengen de meiden van Killer Queen de grote hits op een zeer vrolijke en dansbare manier.

Killer Queen is te boeken bij:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Back to Waterloo

Laura Vlasblom (o.a. Frizzle Sizzle, The Frogettes, Jeans en Dancing Queens) en Brigitte Nijman (o.a. Grease, Grace, Goud - de jubileumshow van Willeke Alberti, Musical to the Max), zijn twee vocale kanjers die de ABBA-sound volledig beheersen en de successtory van ABBA opnieuw tot leven brengen.

Hoe groot de invloed van ABBA is geweest op de muziekgeschiedenis wordt nog altijd bewezen door de vele odes, tributes en zelfs musicals die aan de band met haar onvergetelijk populaire liedjes worden opgedragen.

Laura Vlasblom en Brigitte, die qua stemgeluid niet onderdoen voor de twee oorspronkelijke ABBA-zangeressen, nemen u mee terug in de tijd met nummers als 'Dancing Queen', 'The winner takes it all', 'Money money money' en 'Mama Mia'.

Dat ABBA 25 jaar na het uiteenvallen van de groep nog altijd springlevend is, bewijst 'Back to Waterloo. Hoog tijd dus voor een revival!
(wanneer 1 van beide zangeressen niet beschikbaar is, zijn er invallers beschikbaar)

Back to Waterloo is te boeken bij:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Presenteren

Met haar ruime podiumervaring als zangeres is Laura sinds enige tijd ook te boeken als presentatrice. Op televisie heeft ze, onder begeleiding van Simone van de Ende (Linda de Mol), ervaring opgedaan bij onder meer Kindernet en TMF. Live is Laura op haar best. Ze presenteerde onder meer met Tony Neef een groot deel van de theatershow ‘Songfestival in Concert’.

Vooral bij evenementen en shows waarbij muziek, zang en presentatie hand in hand gaan, is de keuze van een geschikte presentator van cruciaal belang. Laura kan en wil graag met u meedenken. Met haar jarenlange ervaring, improvisatievermogen en bijzondere stemkwaliteiten kan Laura uw evenement door een frisse, enthousiaste wijze van presenteren tot een succes maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@lauravlasblom.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

West Coast Baby

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt op vakantie of zomaar op een zomeravond aan het strand: 'Het Kampvuur sfeertje'. Oftewel met z’n allen, met een fles wijn, zittend rond het kampvuur. En dan is er altijd wel iemand die een gitaar heeft en lekkere liedjes speelt die iedereen meezingt. Dat sfeertje brengt de band ''West Coast Baby', bestaande uit Laura Vlasblom (zang), Erwin Steylen (gitaar en zang) en René Merkelbach (toetsen en zang).

West Coast Baby , zelf ook ontstaan vanuit een 'Jamsessie', heeft door de samenwerking van Laura met diverse producers in L.A. meerdere singles gemaakt en liveoptredens gedaan bij onder meer ’De Heere van Amstel Live'.
Het repertoire varieert van Bryan Adams (Summer of ‘69) en 'You’ve got friend' van James Taylor tot 'Like the way I do' van Melissa Etheridge. Veel ervaring en een goed gevoel voor entertainment zorgen voor een optimale sfeer.

De band is vanwege haar 'akoestische karakter' zeer geschikt om midden op de avond 30 minuten te spelen op kleine en middelgrote evenementen. Op aanvraag kan de band, evenuteel uitgebreid met bas en drums, ook twee sets van 30 minuten spelen.
Tevens kan er meegedacht worden in 'live communicatie' optredens voor bijvoorbeeld produktpromoties of voor corporate activiteiten van een bedrijf.

West Coast Baby heeft dit soort optredens meerdere malen verzorgd voor evenementenbedrijven als de Otter en de Vries Live Communications, The EventDepartment en Van der Bruggen, Verwiel Eventmarketing BV.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------www.vak5.nl

The Agency