............................................................foto's © Alfred Oosterman / © 2010 - 2014 webmaster Mischa Muijlaert

Februari 2014

Er is weer veel werk aan de winkel op dit moment. Zowel privé als zakelijk zijn er weer allerlei veranderingen, waar ik veel aandacht aan moet besteden. Sem, mijn zoon, gaat volgend jaar naar de middelbare school, dus we zijn druk op zoek naar een goede school voor hem. Daarnaast zijn we druk met ons huis op te knappen met schilderwerk en een flinke opruiming.

Op zakelijk vlak ben ik inmiddels op toer met de voorstelling “De Reunie” bij de stichting Zonnebloem. Het is echt geweldig om te doen. Ik speel een mooie rol als Lot en de samenwerking met de andere spelers is te gek. Ik zing een mooi duet met Syb van der Ploeg en dat is een supercollega. We gaan nog het hele land door t/m mei.

Ik ben inmiddels gestopt met Gotta-Haves en dat geeft ruimte voor allerlei nieuwe dingen. Ik ben druk bezig met een nieuw concept met muziek en mode. Kijk alvast onder de knop "ELVY - Music meets Fashion" voor iets meer informatie. Binnenkort meer hierover!

En ja dan is er natuurlijk de Frizzle Sizzle revival. We gaan nog een keer samen optreden! Dat wordt op 5 opril in de Melkweg op 5 april. Er komen hierdoor ook allerlei andere leuke dingen op ons af. We hebben er alle vier heel veel zin in en de voorpret is nu al enig. Ben benieuwd hoe het gaat om weer te gaan repeteren en promotie te gaan doen!

Hou de FB pagina Frizzle Sizzle maar in de gaten en kom lekker op 5 april naar de Melkweg, zou ik zeggen
....

.

31 januari 2014 - Reunie van Frizzle Sizzle
Frizzle Sizzle maakt op zaterdag 5 april 2014 een comeback tijdens de zesde editie van Eurovision in Concert. Frizzle Sizzle vertegenwoordigde Nederland in 1986 op het Eurovisie Songfestival. Het viertal bestaande uit Marjon Keller, Laura Vlasblom, Mandy Huydts en Karin Vlasblom komt voor deze gelegenheid weer bij elkaar. Ze treden op als special guest. Behalve de Songfestivalklassieker Alles Heeft Een Ritme zullen de dames nog een aantal andere liedjes zingen. Het concert is in de Melkweg in Amsterdam. Cornald Maas en Sandra Reemer praten de avond aan elkaar. Tijdens dit concert brengen een groot aantal deelnemers aan het komende Eurovisie Songfestival in Kopenhagen de inzending van hun land ten gehore.

Frizzle Sizzle in de jaren '80 en in 2010

Laura weer in het theater!
In seizoen 2013/2014 gaat Laura het theater in met de voorstelling De Reunie! Deze voorstelling van de Zonnebloem Theater Tournee is een musical over de verrassende hereniging van een voormalig middelbare schoolbandje (Syb van der Ploeg, Laura Vlasblom en Maaike Widdershoven) met hun oude, populaire muziekleraar (Stan Limburg) en gevreesde wiskundelerares (Loeki Knol). Vier stagiaires van de Nederlandse Musical Academie maken de cast compleet. Jong en oud komt dus samen en dat is te zien en te horen!

februari 2013 - MANDY EN LAURA GEVEN WORKSHOPS STEMTECHNIEK BIJ BEELD EN GELUID. SPREEK JE EIGEN ANIMAL CRACKER IN. Bekijk hier de info op de site van Beeld en Geluid

Heb jij het in je om stemacteur of actrice te worden? Tijdens de voorjaarsvakantie kun je dit komen ontdekken in Beeld en Geluid.
Een stemacteur spreekt bijvoorbeeld de stemmetjes in van tekenfilms, cartoons en reclames. Dat heet dubbing, het Engelse woord voor nasynchroniseren.

Dubbing
Dubbing is een vak, dat veelal wordt uitgevoerd door soms bekende acteurs,zangers en presentatoren. Ook André van Duin maakt de grappige dierenfilmpjes van Animal Crackers met deze techniek. Maar eigenlijk kan iedereen met talent en natuurlijk een beetje lef stemacteur worden. Hoe word je nou een stemacteur of stemartiest en wat zijn de eisen waar je aan moet voldoen als je een stem wilt inspreken? Waar moet je rekening mee houden en wat kun je verwachten? Tijdens de workshop en presentaties legt een professionele stemacteur uit wat er allemaal bij komt kijken.

Het programma is gratis toegankelijk met een kaartje voor de experience

Workshopbegeleider Laura Vlasblom - 16 t/m 22 februari
Workshopbegeleider Mandy Huydts - 23 februari t/m 3 maart

Benefiet Concert 'Just Once' voor Stichting Amal met Kim Lian van der Meij, William Spaaij, Pearl Jozefzoon, Linda Wagenmakers, Tony Neef, Mariska van Kolck, Laura Vlasblom, Joke de Kruijf, Forte (met Jeroen Pfaff, Rein Kolpa en Rolf van Rijsbergen), Jasper Taconis, Nicky van der Kuyp, Ivo Chundro, Cindy Bell, Esmee van Kampen, Vincent de Lusenet, Britt Lenting, Suzanne de Heij, Hein Gerrits, Daphne Flint en Net4.

Maandagavond 21 mei 20.00 uur in Theater Castellum, Alphen aan den Rijn

Deze grote pop -en musical sterren staan belangeloos garant voor een onvergetelijk, eenmalig muzikaal spektakel van formaat voor een goed doel. Geniet van een unieke muzikale mix van pop, soul en musical nummers van vroeger, nu en de toekomst gepresenteerd door cabaretier en musical ster Rogier Komproe.

Elke euro van de opbrengst investeert Stichting AMAL in onderwijs aan weeskinderen in Somaliland. Een van de Amal vrijwilligers werkt in het weeshuis dus elke euro gaat gegarandeerd rechtstreeks naar het weeshuis!! Geen overhead kosten, geen salarissen maar onderwijs en dus kansen voor kinderen!
Check voor meer info www.stichtingamal.com en bestel kaarten bij Theater Castellum

THEATERTOURNEE HAAR , M-LAB AMSTERDAM 2, 3 en 5 MAART 2012
Eindelijk is het zover: collega’s en vriendinnen Brigitte Nijman en Laura Vlasblom gaan samen het theater in!


Met een spetterende muziektheatershow vol zang zoals we dat van beide dames gewend zijn.
Maar dit maal is er meer. Het is tijd voor humor en persoonlijke verhalen van deze twee topvrouwen en tegenpolen. Haar gaat over twee vrouwen in een wereld waar streng wordt geoordeeld op het uiterlijk. Om deze voorstelling te kunnen realiseren, hebben Laura en al hun pluspunten in de strijd gegooid. Ze verhuren hun lichaam, huid en haar en ja ook de smaakpapillen aan wie het maar wil, om zo het budget voor deze voorstelling bij elkaar te promoten. Met als gevolg hilarische wendingen, omdat de dames zelf natuurlijk ook de nodige ‘noten op hun zang’ hebben.
Haar is herkenbaar voor alle vrouwen van nu. Het is een voorstelling vol prachtige ballads en up-tempo popmuziek over alles wat deze vrouwen bezighoudt. De muziek wordt afgewisseld met hilarische dialogen over het leven van de moderne vrouw. Haar is voor, door en over haar gemaakt. En dit alles mede mogelijk gemaakt door een aantal mooie producten, waardoor deze avond toch plaats kan vinden!
M-LAB Amsterdam 2, 3 en 5 MAART 2012 - Aanvang: 20:15 uur - Tickets bestellen doe je HIER

Laura verleent stem in Superkapje en de Turbo Oma's

Stoere Superkapje (Linda Wagenmakers) moet alles op alles zetten om Hans en Grietje te redden uit de handen van de boze heks Verushka (Laura Vlasblom). Als een ware superheld gaat ze samen met andere sprookjeshelden aan de slag om de ontvoering op te lossen.
?Wanneer Superkapje ergens diep in het bos aan het trainen is, wordt zij gebeld door de baas van het zeer geheime bureau 'Eind Goed, Al Goed'. Superkapje moet onmiddellijk naar huis komen om twee onschuldige kinderen te verlossen van de boosaardige heks. Ze schakelt haar eigen team bestaande uit Oma, Wolf en de hyperactieve eekhoorn Twitchy in om de gemene heks een lesje te leren.

In de bioscoop vanaf 27 juli 2011

 

 

 

 

10 oktober 2010 - Premiere Legally Blonde in Schouwburg Tilburg

Laura Vlasblom zet haar tanden in de dankbare rol van de kapster Paulette. Vlasblom heeft een aantrekkelijk rauw randje op haar stem en speelt de komische momenten helemaal uit. Iets teveel een karikatuur misschien, maar daarin is ze wel erg goed. (www.musicalworld.nl)

'Laura Vlasblom is Paulette !’ (www.musical.blog.nl)

‘Laura Vlasblom als de kapster van Woods is een verademing’ (Brabants Dagblad)

Kim-Lian bruist van energie in première. Tijdens de voorstelling was het tweeëneenhalf uur genieten geblazen. Bij het zien van Legally Blonde krijg je het gevoel dat Kim-Lian van der Meij altijd al was voorbestemd om in deze even smakelijke als licht verteerbare musical de hoofdrol te spelen. Laura Vlasblom speelt met zichtbaar plezier de rol van Paulette. Raymond Kurvers is goed gedoseerd vals als de arrogante professor Calahan. (Albert Kok in Algemeen Dagblad, 11 oktober 2010)

Kim-Lian van der Meij heeft de flexibiliteit en persoonlijkheid om zowel de humoristische als de gevoelige kanten van Elle naar voren te brengen. Raymond Kurvers weet met knap spel en het mooie lied Bloed in ’t water te overtuigen. Een verrassend sterke rol is er ook van Laura Vlasblom. Hoe Cindy Bell (Brooke Wyndham) het voor elkaar krijgt om haar zang met zulke stevige dans te combineren, is prijzenswaardig. (Esther Kleuver in Telegraaf, 12 oktober 2010)

Kim-Lian van der Meij levert een topprestatie door energiek en overtuigend los te gaan als de naïeve Elle Woods. Een hilarische snollenrol van oud Frizzle Sizzle-lid Laura Vlasblom… een ontroerende Joey Schalker.
(Annette Embrechts in De Volkskrant, 12 oktober 2010)

Energieke musicalversie van Legally Blonde. Maar de grote cast is krachtig. Kim-Lian van der Meij is als actrice enorm gegroeid. Ze speelt de strijdlust en oprechte naïviteit van Elle innemend. Laura Vlasblom gaat uit haar dak als het geestige powerwijf Paulette. De voorstelling heeft humor, er wordt goed gedanst, het tempo ligt hoog en je komt met een berg energie naar buiten.
(Bianca Bartels in Trouw)


(klik op de foto voor een vergroting) foto's: © Roy Beusker / © Mischa Muijlaert

Telegraaf 24 augustus 2010 - Laura Vlasblom leeft zich ’Legally’ uit - door Laila de Miranda

Laura Vlasblom kijkt uit naar haar musicaldebuut in Legally Blonde. Zenuwachtig is ze vooral over het drukke speelschema: „Ik heb al zó lang niet meer avond aan avond op het podium gestaan.”

De 41-jarige zangeres én moeder kan gelukkig terugvallen op een stabiele thuissituatie: „We hebben het logistiek goed voor elkaar. Mijn man Michel heeft vier kinderen uit een eerdere relatie en ik heb natuurlijk mijn zoon Sem van Bastiaan Ragas. Michel heeft een baan waarin hij flexibel kan zijn en de kinderen zijn ook heel welkom bij onze ex-partners.”

Laura maakt, na twee weken repeteren, dan ook een ontspannen indruk: „Zingen is me op mijn lijf geschreven en acteren heb ik vroeger veel gedaan.” Ze kan alles kwijt in haar rol van kapster Paulette, de beste vriendin van hoofdpersoon Elle Woods (Kim Lian van der Meij). „Paulette is bijvoorbeeld zo gek als een deur en dat ben ik soms ook, haha!” Dan op serieuzere toon: „Paulette is ook een rustpuntje in de musical en dat vind ik heerlijk om te spelen. Ze is een vrouw die veel heeft meegemaakt op het gebied van de liefde. En ik word dit jaar 42, dus daar kan ik over meepraten.


23 augustus 2010 - Perspresentatie Legally Blonde


(klik op de foto voor een vergroting) foto's: © Mischa Muijlaert


11 augustus 2010 www.theaterparadijs.nl - Verslag en foto's: Patricia Koning

Lalala concerten zomers gezellig!
Op 11 augustus werden er twee benefietconcerten gehouden in vrijetijdspark Beerze Bulten te Ommen. Dit ter promotie van de CD Lalalala van de stichting De Upside van Down. Een prima gekozen naam voor de stichting, omdat de initiatoren vooral de beeldvorming rondom kinderen met het Syndroom van Down een positievere uitstraling willen geven. De stichting wil vooral laten zien, dat het de moeite loont om verder te kijken dan de buitenkant, want ook kinderen met het Syndroom van Down hebben een eigen karakter en eigen talenten!

Dit is een stukje van het verslag. Lees HIER verder en bekijk de fotoreportage HIER


Verslag: www.musicalsites.nl

Lalala Concert
Vrijetijdspark De Beerze Bulten organiseerde samen met de Stichting de Upside van Down, twee LALALALA benefiet concerten op 11 augustus. Deze stichting zet zich in voor een positief beeld van het Downsyndroom. Nurlaila Karim, Jim Bakkum, Joke de Kruijf, Alex Klaasen en nog veel meer bekende namen zetten het Giga Konijnenhol helemaal op zijn kop. De opbrengsten van deze benefietconcerten ging in zijn geheel naar de stichting "de Upside van Down". Ruim 2500 bezoekers genoten van het interactieve concert.

Dit is een stukje van het verslag. Lees HIER verder en bekijk de fotoreportage HIER
Verslag: www.musicalworld.nl

Geslaagde La La La La concerten voor goede doel
. De twee concerten voor de Stichting de Upside van Down waren een groot succes. Beide keren was het Konijnenhol van de Beerze Bulten overvol.

La La La La… Eerst was er de CD onder deze titel, en nu dus de twee concerten. Het is een project van Mark Haayema, die we zelf afgelopen seizoen in Ja Zuster Nee Zuster en De Sprookjesboom konden zien spelen Op de cd staan liedjes voor kinderen, die niet kinderachtig zijn, met teksten van Mark, en muziek van diverse componisten, waaronder Nick Bult en Henk Ruiter. Een aantal van die vertolkers is er tijdens het concert ook bij om dat liedje te zingen, maar ook andere artiesten zijn aanwezig met een eigen nummer. Daar Mark Haayema natuurlijk in de musicalhoek zit, zitten daar ook een aantal musicalnamen bij, te beginnen met het koortje van Marike Folles en Barry Beijer.

Dit is een stukje van het verslag.
Lees HIER verder.


Juni 2010
Laura wordt Paulette in de musical Legally blonde!
Laura neemt in 'Legally Blonde' de rol van Paulette voor haar rekening. De kapster is een goede vriendin van hoofdrolspeelster Elle Woods en voorziet de blondine van het nodige liefdesadvies. 'Legally Blonde' gaat op 10-10-2010 in Tilburg in première.
De cast bestaat o.a. uit: Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Raymond Kurvers, Barbara Hol en Cindy Bell.

Kijk voor meer informatie én de speellijst op de site van Legally Blonde de musical!


 

Laura samen met Brigitte Nijman de planken op met de voorstelling ‘Haar’
Deze muzikale voorstelling gaat over de vrouw in het algemeen. De vooroordelen over domme blondjes en hebben ‘Blondes’ nou echt ‘More Fun’ dan donkerharige vrouwen? Laura en Brigitte gaan het uitzoeken en bespreken het op het toneel, afgewisseld met bekende en minder bekende liedjes.

De teksten worden geschreven door cabaretière Sara Kroos.
Wanneer de voorstelling in première gaat is nog niet bekend.Mei 2010
07 mei 2010 - Met Des'ray en Charly Luske in de Toomler in Amsterdam met: WARM BAD presenteert: Queen TOOMLER
05 juni 2010 - Concert met Muziekvereniging ODO in Theater Geert Teis in Stadskanaal. www.muziekverenigingodo.nl
17 juni 2010 - Veteranenconcert Koninklijke Landmacht in Saasveld Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJWF)
18 juni 2010 - Veteranenconcert Koninklijke Landmacht in Westerbork Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJWF)
19 juni 2010 - Veteranenconcert Koninklijke Landmacht in Leeuwarden Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJWF)
22 juni 2010 - Veteranenconcert Koninklijke Landmacht in Warffum Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJWF)
23 juni 2010 - Veteranenconcert Koninklijke Landmacht in Groningen - Martiniplaza Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJWF)
25 juni 2010 - Tribute to Michael Jackson - Heineken Music Hall Amsterdam met o.a. Berget Lewis en Do We all love Michael
11 augustus 2010 - concerten voor de Stichting 'Upside van Down' in park de Beerze Bulten bij Ommen Beerze Bulten

Maart 2010
De voorstellingen van ROK waren echt super! Ik ga dan in de toekomst ook zeker weer een solo-programma maken voor een theatertoer. Helaas ben ik de laatste voorstelling door mijn rug gegaan, dus ik kamp nu met rugklachten, heel fijn voor mijn snowboard vakantie eind maart.
We hebben met ons bedrijf Vak5 inmiddels een fantastisch nieuw kantoor in Hilversum, heel sfeervol en prettig om te werken.
Ik was 8 maart bij de film "Zwart Water". Deze was heel spannend, echt goed! Vooral Hadewijch Minis vind ik een fantastische actrice. Ik heb die nacht een meteen een nachtmerrie gehad, dat er een 1 of andere geest aan mijn arm stond te trekken. Werd echt schreeuwend wakker. Woehahaha....
De plannen met Brigitte vorderen gestaag. We hebben allerlei gesprekken met 'creatives', zoals regisseurs en tekstschrijvers.
Ik hou jullie op de hoogte!

Februari 2010
De voorstelling ROK in Roden was geweldig. Het is leuk om te doen. Er zijn mooie foto’s gemaakt door Alfred Oosterman voor de voorstelling. Deze foto's kun je binnenkort in de galerij zien. Volgende week speel ik nog 2x ROK. Ik hoop dat t net zo leuk word, maar gezellig wordt het, want er komen nog heel wat vrienden kijken.

Voor het optreden in Oirschot op zaterdag 27 februari heb ik een interview gedaan met www.ed.nl
Lees HIER dit 'slaapkamergesprek'.

In week 7 sta ik in het blad 'Vriendin' (17-23 februari). Het artikel heet 'Rozen voor Laura'. 20 rozen, 20 vragen, dat is het Vriendin-Boeket. Ik heb 10 rozen uitgekozen en de bijbehorende vragen beantwoord. Het artikel omvat 4 pagina's.

Verder heb ik nog wat leuke (privé) dingetjes in m'n agenda staan. Zo ga ik 4 maart samen met Sems klas zingen in t concertgebouw. Ik heb met hen alle liedjes ingestudeerd en dan gaan we ze ten gehore brengen. 8 maart is de premiere van de film “Zwart water”. Ik ben heel benieuwd naar deze film met Barry Atsma. 13 maart treed ik samen met Brigitte Nijman op met Back to Waterloo in Vught. 19 maart doe ik een televisieoptreden bij TV Limburg in Roermond voor de cd LaLaLa voor verstandelijke gehandicapte kinderen. In augustus komt er ook een concert van met andere bekende Nederlanders. Op 20 maart ga ik waarschijnlijk optreden met Brigitte Nijman in Maastricht. 23 maart ga ik lekker met mijn vriendinnetje DJ Rose bij Angela (Groothuizen) kijken. Ik ben dol op Angela en heb er dus heel erg veel zin in. En 17 april sta ik in Vriezenveen met een orkest met een Nederlandstalig liedjes programma. En tussendoor ga ik eind maart nog een weekje snowboarden met Michel.

Genoeg te doen dus!
Maar eerst volgt volgende week 1 maart de verhuizing met Vak5 naar een ruimer kantoor in Hilversum. Dat wordt aanpoten!

Januari 2010
Op 18 januari vierde Laura haar 25 jarig jubileum in het artiesenvak d.m.v. een intiem feestje voor familie en vrienden. Tijdens deze avond trad Laura op met Back to Waterloo (Brigitte Nijman), enkele voormalige leden van Jeans 2 & 3 (Louis Fritz Maurer, Hella Koffeman, Jolanda Germain, Anneke Beukman, Frans Limburg en Melise de Winter), Date! (Roger Happel), Angela Groothuizen, Killer Queen (Des'ray, Linda Caminita en Erica Yong) en Frizzle Sizzle (Mandy Huydts, Karin Vlasblom en Marjon Keller).


Het was in alle opzichten een geslaagde avond. Collega-vriendin Mandy Huydts had 's morgens vroeg bij Radio 538 een kort interview met Edwin Evers over deze avond en het optreden van Frizzle Sizzle. Tijdens dit interview vroeg Edwin of ze misschien donderdag met de andere Frizzle Sizzles een optreden zou willen doen voor Radio 555 voor Haiti. Dit optreden is er gekomen en was live te horen op radio 555. Bekijk hier de uitzending op you tube:

.

Maart 2009
Met ingang van 1 april start Laura met het geven van Vocal Coaching Workshops. Ben je een ambitieus aanstormend zangtalent of ben je al een tijdje bezig met het vak en heb je behoefte aan wat nieuwe impulsen, dan is deze workshop echt iets voor jou. Met de middelen die je in deze workshop krijgt aangereikt, kom je een stuk dichter bij je doel. Meer info.

Februari 2009
In het februari nummer van de Linda staat een artikel over Laura en de paparazzi.

Januari 2009
Op 4 januari is Laura te horen en te zien in het Gooiland Theater te Hilversum. Samen met Des’ray (ook bekend van Two Brothers on the 4th Floor) doet ze mee aan een hele toffe Jamsessie. Tijdstip: van 15:30 tot 18:00 uur in het Gooiland Theater.

Naast het vocalcoachen van de cast voor ‘Rockopera in Concert’ van de Koninklijke Luchtmacht, gaat Laura zelf ook spelen in de voorstellingen van 21, 24, 29, 30 en 31 januari. Ze zal daar onder meer het prachtige liedje ‘I don’t know how to love him’ zingen.

December 2008
19 December treedt Laura op met ‘Back to Waterloo’ tijdens de Classics avond in Dancing Starlight te Nijkerkerveen.

November 2008
Op zaterdag 29 november is Laura te zien bij RTL 4 om 16:30 uur in het tvprogramma ‘My First Home’. In deze aflevering gaat Jet Sol samen met Laura terug naar haar eerste zelf gekochte appartement.

Met ingang van de week van 19 november zal de film Madagascar 2 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Net als in Madagascar 1 vertolkt Laura de rol van Gloria. Het vervolg op Madagascar 1 is al net zo dol en dwaas als de eerste film.

Mei 2008
Laura treedt op tijdens de Koninklijke Landmachtdagen op 31 mei en 1 juni in Oirschot

Maart 2008
Maandag 10 maart prémière World Goes Round ging de musical ‘World Goes Round’ feestelijk in prémière in het Fortis Theater aan de Schie te Schiedam.

Februari 2008
Laura in Broadwaymusical ‘World Goes Round’
Op 2 maart gaat de nieuwe musical ‘World goes round’ van start in de Nederlandse Theaters. De aftrap zal in het Gooiland Theater zijn in Hilversum. Laura speelt samen met Tony Neef, Jon van Eerd, Mylène d'Anjou en Ellen Evers.

Rok - Laura trekt nu door het land met haar eigen theaterprogramma ROK! De reacties zijn erg positief. Je kunt nu ook de CD bestellen van ROK met alle liedjes die Laura in haar show ten gehore brengt.

September 2007
Aanstaande maandag of dinsdag (24/25 september) verrassend nieuwtje over Laura op de privépagina van de Telegraaf

Blue Highway Show van start! - Op 19 september is de Blue Highway Show van start gegaan. Het Theater de Nobelaer te Etten-Leur werd ondergedompeld in amerikaanse country en westernsfeer. Laura speelt en zingt de komende maanden met de Blue Highway Show in het hele land. .

In december kun je een stuk over Laura lezen in het magazine EVA.

Juli 2007
Op 2 september worden de uitmarkten gehouden in Den Haag en Rotterdam. Laura zal hier te zien zijn met een voorproefje van de muzikale theatershow ‘Blue Highway Show’.

Juni 2007
Laura in Beaumonde
Ook dit jaar heeft Laura deelgenomen aan de jaarlijkse rally tussen BN-ers. Samen met Brigitte Nijman wist ze zich voor een zevende plaats te kwalificeren in een super sportieve Opel Cabrio. Dat ze slechts zevende zijn geworden, was volgens de dames vooral te wijten aan het feit dat de kap zo moeilijk open te krijgen was en dat ze daarom een vertraging opliepen... Gelukkig lukte het na een paar pogingen toch en konden ze met wapperende haren, al racend, volop genieten van het Brabantse landschap. Binnenkort kun je het verslag van deze race lezen in de Beaumonde.

Mei 2007
Op vrijdag 11 mei zingt Laura samen met Victor Brand een live duet in de halve finale van het programma ‘So You Wanna Be A Popstar’.

Binnenkort kun je iets over Laura lezen in de Party. Ze is geïnterviewd over het onderwerp ‘schoonheid’ in de rubriek ‘De Spiegel’.

April 2007
In 2008 komt Songs 4 Ever, bekend van de producties 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' en 'Liedjes van Toon' met een nieuwe productie. Deze gaat 'And the world goes round' heten met repetoire van Kander & Ebb. Laura zal samen met Ellen Evers, Jon van Eerd, Tony Neef en Mylene d'Anjou in dit theaterstuk spelen.

Laura in nieuwe jaar van start met eigen theaterproductie: ROK.

Op 29 april 2007 vindt in Deurne het Koninginnenacht concert door de Koninklijke Harmonie Deurne plaats. Laura zal dit muziekspektakel, dat plaats vind aan de Markt in het centrum van Deurne, presenteren. Natuurlijk zal ze ook zingen. Naas Laura werkt ook Danny de Munk aan dit concert mee. Dus kom allemaal, het wordt vast heel gezellig. Het programma begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Op zaterdagavond 21 april vanaf 20:00 uur zal Laura met het Fanfare korps uit Zevenbergschenhoek optreden tijdens een galaconcert in sportzaal ‘Bloemendaal’ aan de Clavstraat 33 in Zevenbergschenhoek. Dit optreden is ter ere van het 100-jarig bestaan van het Fanfare korps.

Op zaterdag 21 april zal Laura de prijsuitreiking voor het beste kindergedicht tijdens de SKEP manifestatie in de Cruise Terminal te Rotterdam presenteren. De stichting SKEP staat voor Stichting Kinderen en Poëzie. De manifestatie is in samenwerking met de School der Poëzie tot stand gekomen en begint om 10:00 uur.

Laura Vlasblom, Christophe Haddad en Tony Neef op ‘IJsscheptournee’ voor SOS-Kinderdorpen op woensdag 18 april.
Op woensdagmiddag 18 april organiseren het IJscentrum en Koninklijk Horeca Nederland in samenwerking met IJssalon Torino (Woerden) en L’Arcobaleno (Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker) een heuse 'IJssterren-tour voor SOS-Kinderdorpen'. Het doel van deze actie is om zoveel mogelijk speciaal ijs te verkopen voor de internationale kinderhulporganisatie. Woensdag vanaf 13.00 uur zullen Tony Neef en Laura Vlasblom de drie zaken bezoeken van IJssalon L’Arcobaleno. De gehele opbrengst van de speciale ijsjes die worden verkocht, komt ten goede aan SOS-Kinderdorpen.

In Amerika is het een kassucces en vanaf 18 april draait hij ook in Nederland: de nieuwe Ninja Turtle film. Laura heeft de Nederlandse stem van April O’Neill in gesproken. Een oude bekende in de Teenage Mutant wereld van de Ninja Turtles

Februari 2007
Op zondag 25 maart treedt Laura op als soliste tijdens het Zondagochtend Concert in de Doelen te Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Doelen. Het concert is speciaal bedoeld voor ouders, grootouders en kinderen. De presentatie van het concert wordt door niemand minder dan Gerard Cox gedaan.

December 2006
Op kerstavond, 24 december, om 20:30 uur is Laura, samen met alle deelnemers van Sterren Dansen op ’t IJs van het afgelopen seizoen, weer op het ijs te vinden. Tijdens deze kerstspecial zal ze met haar schaatspartner Christoph een prachtige kür schaaten op een bekende kersthit.